Відданість компанії

     Головною цінністю нашої компанії є люди, що створюють високоякісну продукцію.

     Сергій Михайлович Сакановський присвятив компанії 18 років своєї трудової діяльності і вніс важливий внесок у її розвиток. У серпні 2002 року він почав працювати штампувальником, але вже через два роки став заступником начальника цеху, а в 2005 році – начальником цеху будівельних конструкцій.

     Його вдумливий і серйозний підхід до кожної виробничої операції відомий у робочому колективі. Сергія Михайловича відрізняє глибоке знання технологічного обладнання цеху. Знаючи всі нюанси виробництва, Сергій Михайлович контролює раціональне завантаження обладнання, економне витрачання матеріалів і виконання виробничих завдань у встановлені терміни. Велику увагу Сакановський приділяє питанням підвищення якості виробів і культурі виробництва. Свій великий виробничий досвід Сергій Михайлович передає молодим робітникам, виступаючи у ролі наставника.

     У колективі Сакановський Сергій Михайлович користується заслуженою повагою і авторитетом.

     Сергій Михайлович з гордістю говорить про свій цех: «Маючи широкі можливості, ми відкриті до довгострокового і взаємовигідного співробітництва. Ми орієнтуємося на потреби клієнтів і гарантуємо високу якість нашої продукції».

    Напередодні дня народження, який Сергій Михайлович буде відзначати 22 червня, хочемо висловити йому слова подяки за високий професіоналізм та відданість компанії, а також побажати міцного здоров'я, миру, благополуччя та родинного щастя.