Пишаємося кращими!

      Виробничі потужності нашої компанії характеризуються високим ступенем автоматизації технологічних процесів. Одним з основних засобів автоматизації є верстати з програмним керуванням, які обслуговують висококваліфіковані оператори.

      Серед них - Шутєєв Андрій. Його професія вимагає певних знань в програмуванні, вміння розбиратися в кресленнях і наявності інженерного мислення. Оператор верстатів з ПК - це не просто технічна спеціальність, це свого роду мистецтво, яким досконало опанував Андрій. Його відрізняє глибоке розуміння металу, висока майстерність і здатність вирішувати найскладніші завдання.

      Дільниця, на якій працює Андрій, оснащена сучасним гідравлічним пресом DURMA AD-R 25100, призначеним для роботи з різними металами, що дозволяє виконувати згинання листового металу з високою точністю і продуктивністю, фактично усуваючи деформації в області вигину. Крім цього, Андрій обслуговує автоматичний трубогиб GM-SB-38CNC-3F-1S, оснащений сучасним промисловим комп'ютером з просунутим програмним забезпеченням, завдяки якому досягається висока продуктивність і повторюваність деталей, а також профілегибочний верстат AKYAPAK APK 61, який має три робочі осі і ідеально підходить для більшості гибочних операцій.

      Завдяки таким компетентним і висококваліфікованим фахівцям наші замовники можуть бути впевнені у високій якості продукції, що виробляється.